Otto Kern

Premium-Moda za žene i muškarce, koji se osjećaju premlado za modni mainstream, a prestaro za Streetwear. Otto Kern je stil života za uspješne, koji se više usuđuju: više mode, više vrhunske kvalitete, više stila. Razumne cijene i savršene forme, što je važno za brand unatoč svim modnim orijentacijama.

Lifestyle brand za Premium sektor, u relevantnom okruženju uživa ugled od nevjerovatnih 60%. U trgovinama na top mjestima u Njemačkoj i Evropi, Otto Kern nudi za muškarce majice, traperice, kaiševe, pleteninu i sportsku odjeću. Partnerske firme proizvode bluze i pleteninu za žene.

Brand je prepoznatljiv po lavu sa stiliziranim"K". Prisutni su i elementi od porodičnog grba Otto Kerna, u kojima sve stoji što čini taj brand: dinamika. Važni dodaci Lifestyle kolekcije su mirisi, torbe i donje rublje. Samo odbrani partneri posjeduju licencu za navedene dodatke, kao i za bluze ili mirise. Time je firma sebi obezbjedila vodeću poziciju branda. Partneri sa svojom specijalizacijom se ubrajaju među vodećima na tržištu.